Αγορά αξεσουάρ

Μπορείτε να επεκτείνει και να ενισχύσετε τη δύναμη του Spooky2 προσθέτοντας κάποια ή όλα τα παρακάτω αξεσουάρ.

Είτε θέλετε να αναζητήσετε ανώμαλες συχνότητες στο σώμα σας, να ενισχύσετε την ισχύ εκπομπής Απομακρυσμένης λειτουργίας, ή απλά να προσθέσετε ένα σετ επαγγελματικής ποιότητας ηλεκτροδίων χειρός, Το Spooky2 σας έχει καλύψει.

Spooky Pulse

Spooky Pulse

Η εύρεση συχνοτήτων στο σώμα που αντιστοιχούν σε ιούς, βακτήρια και παράσιτα είναι πολύ απλή μ’ αυτό το μικρό εξάρτημα. Συνδέστε το κλιπ του στο λοβό του αυτιού σας ή εάν επιλέξατε την έκδοση fingerclip, συνδέστε το σε ένα δάχτυλο. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε κόκκινο κουμπί καναλιού στοSpooky2 για ν’ ανοίξει τον πίνακα ελέγχου του. Πληκτρολογήστε το φάσμα των συχνοτήτων που θέλετε να διερευνήσει στα πεδία συχνοτήτων Start και Finish. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το μέγεθος του Initial Step για την αναζήτηση, τον αριθμό των δεκαδικών ψηφίων ακρίβειας που θέλετε, τον αριθμό των «επιτυχιών» που θέλετε να βρείτε, και πατήστε Start. Ή απλά επιλέξτε το προκαθορισμένο σετ που έχουμε για βιοανάδραση, στη συνέχεια εισαγάγετε το δικό σας εύρος και ρυθμίσεις.

Τώρα πιάστε τα ηλεκτρόδια, ξαπλώστε και κλείστε τα μάτια σας για να χαλαρώσετε εντελώς. Το Spooky2 θα “ψάξει” το σώμα σας με μία σάρωση μέσω του φάσματος συχνότητας που έχετε εισάγει, σημειώνοντας τυχόν “χτυπήματα” που λαμβάνει. Όταν τελειώσει, επιστρέφει στις επιτυχίες που βρέθηκαν και αυτόματα σαρώνει γύρω τους μέχρι να βρει την ακριβή συχνότητας που παράγει τις ισχυρότερες αντιδράσεις. Αυτά, στη συνέχεια, γράφονται στη μνήμη και μπορείτε να επιλέξετε να τα αποθηκεύσετε σε αρχείο στη δική σας προσαρμοσμένη βάση δεδομένων, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τους κυλίνδρους χεριών, αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια Spooky TENS ή το Spooky Remote για την μετάδωση.

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις εύρους – και τον ρυθμό της καρδιάς – η μέση περίοδος λειτουργία ςείναι 10-90 λεπτά. Στο τέλος θα έχετε το προσωπικό σας προσαρμοσμένο σετ συχνοτήτων για να πειραματιστείτε με τις ανωμαλίες που ανιχνεύτηκαν κατά τη σάρωση.

Το Spooky Pulse έρχεται με όλα τα απαιτούμενα καλώδια.

Αγορά του SPOOKY PULSE

 

Spooky Cold Laser Wrist/Twin

Left: Spooky Cold Laser Wrist. Right: Spooky Cold Laser TwinLeft: Spooky Cold Laser Wrist. Right: Spooky Cold Laser Twin

Cold laser, που ονομάζεται επίσης Low Level Laser Therapy (LLLT), χρησιμοποιεί ασφαλή φωτόνια μη θερμικoύ φωτός να επιταχύνει τις φυσικές διεργασίες επούλωσης του σώματος. Αυτή η φωτεινή ενέργεια μπορεί να διαπεράσει μέσα από όλα τα στρώματα του δέρματος μας με ευκολία. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον πόνο, προβλήματα αρθρώσεων και νευρολογικά, πληγές και εγκαύματα, οδοντιατρικά προβλήματα, πρήξιμο των λεμφαδένων, εμβοές και αναγέννηση των οστών / ιστού, καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές.

Ο καθηγητής Fritz-Albert Popp,το 1974, ενώ ερευνούσε καρκινικά κύτταρα, έκανε την εκπληκτική ανακάλυψη ότι όλα τα κύτταρα αποθηκεύουν φωτόνια, ιδιαίτερα γύρω από το DNA. Έδειξε ότι ο καρκίνος και άλλα ασθενή κύτταρα, έχουν σημαντικά διαφορετικό επίπεδο εκπομπής φωτονίων από τα φυσιολογικά κύτταρα. Υπέθεσε λοιπόν ότι αυτό το εσωτερικά αποθηκευμένο φως μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος του πώς τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα στο σώμα για να διατηρήσουν τη γενική υγεία. Μεταγενέστερες ρωσικές έρευνες στο DNA επικυρώνουν τα ευρήματά του. Οι θεραπευτικές χρήσεις του κρύου λέιζερ υποστηρίζονται από πολλές ιατρικές μελέτες.

Η θεραπεία με Κρύο Λέιζερ κανονικά εφαρμόζεται για 30 λεπτά ή και περισσότερο. Το Spooky Κρύο Λέιζερ καρπού είναι σχεδιασμένο για να φοριέται γύρω από τον καρπό, για την αντιμετώπιση προβλημάτων του καρπικού σωλήνα και το σύμπλοκο μεσημβρινού, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές. Το Spooky Cold Laser Twin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ακριβή εφαρμογή σε κάθε περιοχή του σώματος, ακόμα και στο στόμα, μέσα στο αυτί ή και τα ρουθούνια.

Το Cold laser συνδέεται άμεσα στο Out 1 μιας γεννήτριας Spooky2-5M, ή στο Out 1 του Spooky Boost 3.0.

ΑΓΟΡΑ SPOOKY COLD LASER WRIST
ΑΓΟΡΑ SPOOKY COLD LASER TWIN

 

Spooky PEMF Coil

Spooky PEMF Coil

Αυτό είναι το πηνίο PEMF (παλμικού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου). Έρχεται στάνταρ με το Spooky Central, αλλά η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να συνδεθεί άμεσα στο Out 1 μιας γεννήτριας Spooky2-5M χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα ‘BNC σε 6,3 χιλιοστά’ που έρχεται μ’ αυτό. Μπορεί επίσης να συνδεθεί στο Out 1 ενός Spooky Boost 3.0, ή στην υψηλής ισχύος έξοδό του.Προσθέτοντας έναν συνδετήρα BNC θυλικό-σε-θυλικό επιτρέπει τη σύνδεσηστις εξόδους BN ή MN.

Αν είστε ήδη κάτοχος ενός Spooky Central, μπορείτε να συνδέσετε το Spooky Coil με μια γεννήτρια με αυτόν τον πολύ φθηνό προσαρμογέα.

Χρήση με μια γεννήτρια είναι πολύ κατάλληλο γιαίαση. Αν το τοποθετήσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια και βάλετε ένα ποτήρι νερό πάνω από το πηνίο, μπορείτε να αποτυπώσετε μια συχνότητα της επιλογής σας στο νερό. Ή τοποθετήστε ένα φιαλίδιο στο κεντρικό άνοιγμα.

ΑΓΟΡΑ ΠΗΝΙΟΥ SPOOKY PEMF ΓΙΑ ΤΗΝ XM

 

Spooky Remote v1.1

Αριστερά: Βιο Βορράς. Δεξιά: ΜαγνητικόςΒορράς.Αριστερά: Βιο Βορράς. Δεξιά: ΜαγνητικόςΒορράς.

Εδώ είναι το πώς γίνεται η δημιουργία κυμάτων scalar. Χωρίς πηνία Mobius – το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι διπλής στρώσης επίπεδα πηνία τοποθετημένα σαν “σάντουιτς”. Στη συνέχεια γίνεται η ενίσχυση του μαγνητικού πεδίου, πάνω από 12.000 φορές, με την ενσωμάτωση ενός υπερ-ισχυρού μαγνήτη νεοδυμίου. Εγκλείστε το DNA δείγμα σας σε κολλητική ταινία χάρτινη, τοποθετήστε το στο σάντουιτς ως «γέμισμα», έτσι ώστε το δείγμα να κάθεται κάτω από τον κυκλικό μαγνήτη – και ετοιμαστήτε να εκπλαγείτε από το μέγεθος της ωμής δύναμης των κυμάτων scalar.

Δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες. Το μοντέλο Βιομαγνητικού Βορρά (πάνω, με λευκή βάτα) υπερέχει στη γρήγορη επούλωση, την επισκευή και την αναγέννηση – και σκοτώνει παθογόνα επίσης πολύ αποτελεσματικά. Η έκδοση Μαγνητικού Βορρά (κάτω, με μαύρηβάτα) είναι ελαφρώς πιο γρήγορο στο να σκοτώσει τους παθογόνους παράγοντες, αλλά δεν είναι κατάλληλο για μακροχρόνια συνεχή ή περιβαλλοντική χρήση.

Το Spooky Remote παίρνει την μετάδοση κυμάτων scalar του DNA στο επόμενο επίπεδο.

Και τα δύο έρχονται πλήρως συναρμολογημένα, με ένα καλώδιο με BNC 500 χιλιοστών (19.5in).

ΑΓΟΡΑ SPOOKY REMOTE V1.1

 

Spooky Boost 3.0

Spooky Boost 3.0

Αυτός ο έξυπνος επεξεργαστής σήματος συνδέεται και με τις δύο εξόδους της γεννήτριας συχνοτήτων Spooky2-5M παρέχοντας έξι, μεμονωμένων χρήσεων, εξόδους.

Το Out 1 και Out 2 είναι συνδέσεις pass-through. Παρέχουν τα επιμέρους σήματα από τις εξόδους  της γεννήτριας, μη επεξεργασμένα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε δύο σετ κύλινδρων χεριού (βλέπε παρακάτω), ή ένα σετ χεριού συν ένα σετπελμάτων. Είναι επίσης δυνατό να συνδέσετε το αρχικό καλώδιο Spooky Boost για να έχετε άλλες δύο εξόδους. Σε αυτήν την περίπτωση όμως το πλάτος σήματος θα μοιραστεί,οπότε δεν το συνιστούμε.

Η έξοδος κολλοειδούς ασημιού έχει επιπρόσθετες συνιστώσες στο κύκλωμά της, την ανάμιξη και επεξεργασία των εξόδων της γεννήτριας για βέλτιστη παραγωγή πολύ υψηλής ποιότητας κολλοειδούς ασημιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έξοδο για να συνδέσετε ένα σετκυλίνδρων χεριού για την λειτουργία Επαφής –δίνει όμως ένα εξασθενημένο σήμα. Αν προτιμάτε να έχετε πλήρη έλεγχο του πλάτους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξοδο Επαφής υψηλήςισχύος.

Η έξοδος ΒΝ έχει ρυθμιστεί για να οδηγεί ένα Spooky Remote v1.1 Βιο Βορρά, ενώ η ΜΝ για το μοντέλο Μαγνητικού Βορρά.

Για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσετε αυτό;

Διότι το Spooky Boost 3.0 τετραπλασιάζει την ισχύ της γεννήτριας στη λειτουργίαΕπαφής.

Στην Απομακρυσμένη λειτουργία (Remote Mode), σας επιτρέπει να αναμειγνύετε δυοκυματομορφές / συχνότητες και να τις εκπέμπετε από μόνο ένα Spooky Remote. Αυτό σας επιτρέπει να εκτελείτε προγράμματα που πριν χρησιμοποιούσαν δύο Spooky Remote – διπλασιάζοντας αποτελεσματικά την ισχύ και την αποτελεσματικότητα του σήματος.

Για τους χρήστες λειτουργίαςΠλάσματος, η επιπλέον δύναμη που παρέχει το Spooky Boost 3.0 μπορεί να επιτρέψει την άμεση οδήγηση ορισμένων ενισχυτών ισχύος. Η συσκευή Spooky Central θα πρέπει να συνδεθεί μόνο στο Out 1 και Out 2.

ΑΓΟΡΑ SPOOKY BOOST 3.0

 

Spooky Hand Cylinders

Spooky Hand Cylinders

Τα ηλεκτρόδια που έρχονται με πολλές συσκευές Rife είναι κατασκευασμένα από βιομηχανικής ποιότητας χαλκό ή ανοξείδωτο χάλυβα. Οι κύλινδροι χεριών του Spooky κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας χειρουργικό ατσάλι που χρησιμοποιείται σε εμφυτεύματα ανθρώπινου σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, η πολύ μικρή ποσότητα ιονικής μεταφοράς μέσω του δέρματος που εμφανίζεται με όλα τα ηλεκτρόδια είναι αβλαβής και ασφαλής.

Λοιπόν, λένε μόνον ο Θεός κυττάζει λεπτομέρειες.

Το σετ κυλίνδρων χεριών Spooky έρχεται με δύο ηλεκτρόδια. Απλά συνδέστε τα κροκοδειλάκια του καλωδίου που ήλθε με τη γεννήτριά σας στο ένα άκρο του κυλίνδρου, συνδέστε το άλλο άκρο (BNC) του καλωδίου στη γεννήτρια και είστε έτοιμοι.

Παρακαλώ σημειώσετε ότι κύλινδροι χεριών Spooky είναι πιο αποτελεσματικοί όταν χρησιμοποιούνται με τις γεννήτριες Spooky2–5M λόγω της υψηλής ισχύος εξόδου της. Η UDB1108S απαιτεί πραγματικά την χρήση ενός εξωτερικού ενισχυτή. Και να είστε προσεκτικοί με αυτή την παλαιότερη γεννήτρια – μπορεί να καταστραφεί εάν τα ηλεκτρόδια αγγίζουν το ένα το άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Spooky2-5M είναι ανθεκτική στο βραχυκύκλωμα.

ΑΓΟΡΑ SPOOKY HAND CYLINDERS

 

Spooky Radionics

Spooky Radionics

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την εισαγωγή της πιο πρόσφατης ισχυρής προσθήκης στην οικογένειά Spooky2, το Spooky Radionics. Αυτή η όμορφη και συμπαγής συσκευή σχεδιάστηκε ειδικά για μας από τη Berkana Labs, μία βρετανική εταιρεία με ιστορία στην κατασκευή καταπληκτικών – και κομψών – μηχανημάτων radionics.

Τροφοδοτούμενο από μια Spooky2-5M γεννήτρια, το Spooky Radionics μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία αλλά και τη διάγνωση. Μπορεί να εκπέμψει ακριβώς όπως το Spooky Remote, χρησιμοποιώντας δείγμα DNA στην πλάκα εξόδου και εκπομπή μέσω ενέργειας scalar. Αλλά είναι ικανόκαι για περισσότερα. Μπορείτε να εκτελέσετε συχνότητες και να τις βελτιώσετε με ραδιονικά “ποσοστά” χρησιμοποιώντας τα τρία καντράν. Στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε θεραπευτική / ευεργετική ουσία – ή κρύσταλλο – στην πλάκα εισόδου, και το Spooky Radionics θα εντοπίσει στον τομέα ενέργειας του και θα τον αναμείξει με το συνολικό σήμα εξόδου.

Ωστόσο, δεν είστε περιορισμένοι μόνο στην εκπομπή μέσω DNA. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μπουκάλι σταγονόμετρου με αποσταγμένο νερό στην πλάκα εξόδου, και να “αποτυπώσετε” συχνότητες και ραδιονικά “ποσοστά” συν με ότι βάζετε στην πλάκα εισόδου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να αντιγράψετε ή να κλωνοποιήσετε οποιοδήποτε φάρμακο σας αρέσει. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε χάπια – μπορείτε να προγραμματίσετε έναν  κρύσταλλο αντ ‘αυτού και να τον έχετε πάντα μαζί σας.

Διάγνωση μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση ενός δείγματος DNA στην πλάκα εισόδου, στη συνέχεια το γύρισμα κάθε κουμπιού στο καντράν, ενώ κρατάτε ένα εκκρεμές ή τη χρήση της εξόδου ως “stick plate.” Μόλις βρείτε το “ρυθμό” για το πρόβλημα, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το “ποσοστό” που απαιτείται για την αναστροφή, και είτε το εκπέμπετε μέσω DNA ή δημιουργείτε ένα φάρμακο για αυτό.

Με το Spooky Radionics, οι δυνατότητες περιορίζονται μόνο στη φαντασία και εφευρετικότητά σας.

Στις αρχές του 2016 θα γίνει η τελευταία προσθήκη, το Spooky Radionics με 12 κουμπιά. Καθώς και μια σειρά από αξεσουάρ που θα του προσθέσει δύναμη, λειτουργία, και αξία.

ΑΓΟΡΑ/ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ SPOOKY RADIONICS
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

 

Spooky2 Kits

Spooky2 KitsΑπό αριστερά προς τα δεξιά: Το Κιτ Spooky2 Starter, το Spooky2 Essential Kit και το SpookyAdvanced Kit και τα δυο είναι για τον καρκίνο, Lyme, και Morgellons.

Spooky2 Starters Kit: έρχεται με μια γεννήτρια συχνοτήτων Spooky2-5M, δύο Spooky Remotes, και όλα τα άλλα εξαρτήματα εκτός από Spooky Radionics (και κάποια άλλα καλούδια που δεν αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα).Δείτε τα στην ιστοσελίδα Spooky2-Mall ή κάντε κλικ στην εικόνα.

Spooky2 Essential Kit γιακαρκίνο, Lyme και Morgellons: περιλαμβάνει δύο γεννήτριες, τρία Spooky Remotes, και όλα τα άλλα εξαρτήματα εκτός από Spooky Radionics (και κάποια άλλα καλούδια που δεν αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα). Δείτε τα εδώ, ή κάντε κλικ στην εικόνα.

Spooky2 Advanced Kit γιακαρκίνο, Lyme και Morgellons: περιλαμβάνει τέσσερις γεννήτριες, πέντε Spooky Remotes, και όλα τα άλλα εξαρτήματα εκτός από Spooky Radionics (και κάποια άλλα καλούδια που δεν αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα). Δείτετα εδώ, ήκάντεκλικστηνεικόνα.

Spooky2 Home Care Kit: γιατοσπίτι, σχεδιασμένο για την καταπολέμηση παρασίτων, εντόμων και μούχλας. Περιλαμβάνει μια γεννήτρια, ένα Spooky Boost 3.0, και Spooky Remotev1.1 ΒιοΒορράς. Είναι εδώ.

Spooky2 Colloidal Silver Kit: έρχεται με ένα Spooky Boost 3.0 και δύο ράβδους ασημιού μήκους  300mm, διαμέτρου 2.5mm και 99.99% πιστοποιημένης καθαρότητας. Δείτε το εδώ.

Συνέχεια στο Spooky2 Forum…