Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ.

Αυτή η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για αρχικές έρευνες ΜΟΝΟ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ερωτήσεις υποστήριξης δεν μπορούν να απαντηθούν εδώ – το φόρουμ του Spooky2 παρέχεται γι΄αυτό το σκοπό. Μπορείτε να γίνετε μέλος κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Spooky2 Φόρουμ στην πλευρική γραμμή στα αριστερά (παρακαλούμε να διαβάσετε το κείμενο με τα κόκκινα γράμματαστη σελίδα πριν ποχωρήσετε).

ΙΑΤΡΙΚΗΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – νόμιμα, μόνο αδειούχοi επαγγελματίες υγείας (γιατροί) μπορούν να προσφέρουν διάγνωση, θεραπεία ή ιατρική συμβουλή. Επομένως, σας παρακαλώ, μην ρωτάτε. Η δουλειά μας είναι να σχεδιάζουμε συστήματα Rife ανωτέρας ποιότητας – συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας της επιλογής σας.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Αυτή η ιστοσελίδα δεν πουλάει τίποτα. Αρα, τέτοια ερωτήματα δεν μπορούν να απαντηθούν εδώ. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι στο πάνω αριστερό μέρος της αρχικής σελίδας του Spooky2-Mall.com: http://www.spooky2-mall.com/.

ΤΟEMAILΣΑΣ – αν είστε στην AOL, πρέπει να γνωρίζετε ότι η AOL μπλοκάρει όλα τα email από τον τομέα διαδικτύου μας – έτσι δεν πρόκειται ποτέ να τα λαμβάνετε. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μια διαφορετική διεύθυνση. Σημειώστε ότι αν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση στο χώρο εργασίας, το τμήμα anti-spam θα μπλοκάρει σχεδόν σίγουρα την απάντηση μας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μια προσωπική διεύθυνση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – αν το email σας έχει σχέση με την υποστήριξη ή πωλήσεις / αποστολή, θα διαγραφεί αναπάντητα. Λυπούμαστε, αλλά υπάρχουν πολλές χιλιάδες χρηστών του Spooky2, και πολύ λίγα τα μέλη της ομάδας υποστήριξης, έτσι δεν είναι σε θέση να παρέχουν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένας-προς-ένα. Όλα τα άλλα ερωτήματα είναι ευπρόσδεκτα.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθηνση του email σας είναι ενεργή, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να πάρετε την απάντησή μας.