Επισκεφτήτε το Forumμας

Για να εγγραφείτε στο ιδιωτικό μας φόρουμ κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα. Παρακαλώ σημειώστε ότι εκεί είναι όπου θα βρήτε υποστήριξη για τη χρήση του Spooky (όχι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), και θα πρέπει να εγγραφείτε αν θέλετε να διαβάσετε όλα τα θέματα ή να γράψετε ένα δικό σας. Όπως και το Spooky2, είναι δωρεάν.

Spooky2 Forums

Ανοιχτό για εγγραφές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: για εγγραφή στο φόρουμ απαιτείται ένα αληθινό πρώτο όνομα και επώνυμο, που χωρίζονται από ένα κενό διάστημα. Ψευδώνυμα όπως “MissMolly” ή “abc1234” δεν επιτρέπονται. Η πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε μια αυξανόμενη κοινότητα πραγματικών ανθρώπων και όχι ένα στέκι από διαδικτυακούς αβατάρ.

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλοι οι νέοι λογαριασμοί που δεν συμμορφώνονται με αυτήν την απαίτηση θα διαγράφονται αμέσως, για την αποφυγή αυτοματοποιημένων καταχωρήσεων από spambot.

Εάν ανησυχείτε για την προστασία προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε σημειώσετε ότι όταν κάνετε κλικ στο γραφικό παραπάνω, θα δείτε μόνο τι βλέπει κάθε απλός επισκέπτης όταν βρίσκει το φόρουμ μας – δηλαδή τίποτα. Όλα τα μέρη του φόρουμ θα γίνουν ορατά και προσβάσιμα μόνον μετά την εγγραφή σας και αφου κάνετε login. Εμείς παίρνουμε πολύ σοβαρά την προστασία προσωπικών δεδομένων και την άνεση.

Συνέχεια στο κατέβασμα αρχείων…