Περιήγηση στο Spooky2

Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα πλήρους οθόνης σε αυτή τη σελίδα και θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης (ή καρτέλα, αν ο browser σας έχει ρυθμιστεί νακάνει αυτό). Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας, ίσως χρειαστεί να κάνετε δεξί κλικκαι να επιλέξετε αυτήν την επιλογή από το αναδυόμενο μενού. Αν η εικόνα είναι πολύ μικρή, μόλις μεγέθυνση το παράθυρο και θα αλλάξει μέγεθος. Σε μια καρτέλα, μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στην εικόνα και να σύρετε τις γραμμές κύλισης.

Εντάξει, έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το Spooky2 και είστε έτοιμοι για δράση (μην ανησυχείτε, η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και άμεση, και αν η εγκατάσταση λογισμικών δεν είναι κάτι που κάνετε πολύ συχνά, πλήρεις οδηγίες υπάρχουν στον οδηγό χρήσης του Spooky2).

Όταν κάνετε κλικ στη συντόμευση Spooky2που έχει εγκατασταθεί αυτόματα στο μενού Έναρξη των Windows σας ή στη γραμμή εργασιών, αυτή είναι η πρώτη οθόνη που θα δείτε:

Presets tab: Simple View
Καρτέλα Presets: Απλή Προβολή

Αυτή η προβολή επιτρέπει στον ολοκαίνουργιο χρήστη να δημιουργήσει ισχυρά και αποτελεσματικά προγράμματα με τη χρήση προτύπων που ονομάζονται Shell Presets με τις κατάλληλες ρυθμίσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί. Μπορείτε να βρείτε αυτά στο Shell (Empty) Presets collection. Άλλες συλλογές περιέχουν πολλές χρήσιμες προεπιλογές με όλα προ-προγραμματισμένα.

 1. Επιλέξτε μια συλλογή Preset από την αριστερή στήλη. Για να δημιουργήσετε μία δική σας, επιλέξτε Shell (Empty) Presets.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Programs (που φαίνεται παρακάτω) για να αναζητήσετε μία πάθηση ή παθογόνο, στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ για να φορτώσετε το πρόγραμμα.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Control (όπως φαίνεται παρακάτω), επιλέξτε τη γεννήτρια σας, στη συνέχεια κλικ στο

Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Advanced, και άλλες τρεις καρτέλες θα εμφανιστούν στο πάνω μέρος του παραθύρου:

Καρτέλα Presets: Σύνθετηπροβολή. Οινέεςκαρτέλεςείναι: Settings, Global, InternetΚαρτέλα Presets: Σύνθετη Προβολή. Οι Νέες Καρτέλες Είναι: Settings, Global, Internet

Settings: Εδώ μπορείτε να ελέγξετε κάθε πτυχή των σημάτων και για τις δύο εξόδους τηςκάθε γεννήτριας.
Global: Κάνετε ρυθμίσεις που θα επηρεάσουν όλες τις γεννήτριες στην εξέδρα Spooky2.
Internet: Στείλετε e-mail στους πελάτες, ή επισκεφτείτε διάφορες ιστοσελίδες σχετικές με το Spooky2.

Καρτέλα ProgramsΚαρτέλα Programs

Τώρα αναζητήσετε και φορτώστε ένα ενιαίο πρόγραμμα – ή κατασκευάστε μια ακολουθία προγραμμάτων στο πεδίο Loaded Programs παραπάνω – στη συνέχεια να ρυθμίσετε διάφορες επιλογές για να καθοριστείτο αποτέλεσμα. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την εργασία σας, μπορείτε να πάτε πίσω στην καρτέλα Presets και να το αποθηκεύσετε κάτω από ένα νέο όνομα προεπιλογής στη συλλογή User preset.

Καρτέλα SettingsΚαρτέλα Settings

Το «Μηχανοστάσιο» του Spooky2 όπου μπορείτε να κατασκευάσετε τα σήματα που θα μεταδίδονται μέσωτων δύο εξόδων με τρόπους που μπορείτε να καθορίσετε. ΑφούSpooky2 δημιουργεί όλες τις κυματομορφές του μέσω του λογισμικού ως αυθαίρετα κύματα, μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας και να τα μοιραστείτε με άλλους.

Καρτέλα ControlΚαρτέλα Control

Η «Γέφυρα» του Spooky2 όπου έχετε ατομικό έλεγχο μέχρι και σε 127 γεννήτριες, με έλεγχο σε πραγματικό χρόνο πάνω από τις συχνότητες. Με το Spooky Pulse, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μια σάρωση βιοανάδρασης για να βρείτε όλες τις ανώμαλες συχνότητες στο σώμα σας, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα αποτελέσματα για την επίλυση των προβλημάτων. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να διασταυρώσετε τις συχνότητες που βρέθηκαν με το περιεχόμενο της βάσης δεδομένων των συχνοτήτων του Spooky2, που σήμερα είναι η μεγαλύτερη στη Γη με περισσότερα από 13.000 λήμματα.

Καρτέλα GlobalΚαρτέλα Global

Ρυθμίσεις που γίνονται εδώ ισχύουν για κάθε γεννήτρια στην εξέδρα σας, και για τις λειτουργίες και τη συμπεριφορά του Spooky2. Κάνετε στιγμιαίεςχειροκίνητες διαμορφώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καρτέλα Control ενώ το πρόγραμμα ή το σετ εκτελείται, βλέπεις τι υλικό είναι συνδεδεμένο με το Spooky2, και να δημιουργήσετε μια «μαύρη λίστα» απαγορευμένων συχνότητες που δεν θέλετε να μεταδώσει ποτέ το Spooky2.

Καρτέλα InternetΚαρτέλα Internet

Με ένα σωστά διαμορφωμένο POPmail desktop client, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία e-mail όπως εσείς επιθυμείτε. Κάντε κλικ σε ένα εικονίδιο στην Social pane για να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης και να επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα που σχετίζεται με το Spooky2.

Καρτέλα ErrorsΚαρτέλα Errors

Εδώ καταγράφονται λειτουργικά σφάλματα, και παραμένουν μέχρι να τα διαγράψετε. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε ένα αρχείο κειμένου. Η γραμμή κατάστασης κατά μήκος του κάτω μέρος της οθόνης είναι παρούσα σε κάθε καρτέλα για ζωντανή παρακολούθηση σφαλμάτων. Το κουμπί Screenshot καταγράφει τα περιεχόμενα όλων των καρτελών και τα αποθηκεύει στον υποφάκελο Δεδομένων του Spooky2. Το κουμπί Customer Support (Υποστήριξη Πελατών) καταγράφει επίσης screenshots και καθορίζει το παράθυρο email στην καρτέλα Internet, ώστε να μπορείτε να τα στείλετε κατευθείαν στο Spooky2 Help Desk με το email σας.

Μενού Αρχείων: Δημιουργία προγράμματοςΜενού Αρχείων: Δημιουργία προγράμματος

Επιλέξτε Create Program από το File Menu για να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα συχνοτήτων και να το αποθηκεύσετε στην προσωπική σας βάση δεδομένων, μαζί με τις σημειώσεις σας.

Μενού αρχείων: Δημιουργία Σάρωση με ΦορέαΜενού αρχείων: Δημιουργία Σάρωση με Φορέα

Οι συμβατικές συσκευές πλάσματος δημιουργούν σαρώσεις διαμόρφωσης που είναι μη αποτελεσματικές και σπάταλες – και δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο οι κατασκευαστές τους θα ήθελαν να πιστεύεις. Το Spooky Central δεν απαιτεί φορέα καθόλου, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αν θέλετε. Και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να οικοδομήσουμε ένα σκούπισμα με φορέα. Αυτός είναι ένας πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε σαρώσεις πλάσματος όπου οι συμβατικές συσκευές απλά δεν μπορούν να κάνουν επειδή εξακολουθούν ακόμα να βασίζονται σε υλικά (ηλεκτρονικά) του 1920 και επιστημονικές αντιλήψεις της ίδιας εποχής. Οι σαρώσεις φορέα μπορούν να αποθηκευτούν στη συλλογή User preset.

Μενού αρχείων: Create Spectrum SweepΜενού αρχείων: Create Spectrum Sweep

Οι τεχνολογίες Φάσμα and Πολλαπλασιαστής Κύκλου Κύματος του Spooky2 είναι μαναδικές και του επιτρέπουν να παράγει έως και 1.024 συχνότητες ταυτόχρονα από μία μόνο γεννήτρια όταν λειτουργεί σε Remote Mode. Ο Πολλαπλασιασμός Κύκλου Κύματος σας επιτρέπει να καθορίσετε τον αριθμό που θέλετε. Χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία σύνθετων κυμάτων με πολλές εσωτερικές διαμορφώσεις, και είναι υπεύθυνος για μερικές από τις μοναδικές κυματομορφές μας, όπως Ημιτονοειδής Φθίνουσα, Τετραγωνική Απόσβεση, H-βόμβα Ημιτονοειδής, και την Τετραγωνική H-βόμβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, Πολλαπλασιασμός Κύκλου Κύματος μπορεί επίσης να αναγκάσει μια γεννήτρια για να ξεπεράσει το όριο του υλικού της των 5 MHz και να μεταδίδειάριστες κυματομορφές με πλήρεςεύρος σε συχνότητες έως και 25 MHz.

Χρήση Φάσματος μπορεί να γίνει για μεμονωμένες συχνότητες ή μπορείτε να δημιουργήσετε μία σάρωσηΦάσματος σε αυτό το παράθυρο, με τις δικές σας σημειώσεις και να την αποθηκεύσετε στην προσωπική σας βάση δεδομένων.

Αλλες χρήσιμες λειτουργίες

Το Spooky2 δεν είναι μόνο το πιο ισχυρό σύστημα Rife διαθέσιμο – είναι και εξωφρενικά πολυτάλαντο. Και πρέπει να ευχαριστήσουμε τη γεννήτρια Spooky2 -5M γι’ αυτό. Όχι μόνο μπορεί να οδηγεί το SpookyCentral με τα τέσσερα υπο-συστήματά του, να κάνει θεραπεία επαφής με φορείς αν θέλετε, χωρίς να ξεχνάμε το Remote Mode (εξ αποστάσεως), μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς άλλους τρόπους.

 • Μπορεί να τροφοδοτήσει ένα από τα δύο Spooky Ψυχρός Laser (LLLT) αξεσουάρ.
 • Μπορεί να τροφοδοτήσει ένα Spooky PEMF Coil.
 • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πολύ υψηλής ποιότητας νανο-σωματίδια
 • κολλοειδές ασήμι – ελέγξτε το αξεσουάρ Spooky2 Colloidal Silver Kit εδώ.
 • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως Dr Hulda Clark Zapper χρησιμοποιώντας είτε 2.5KHZ ή 30 kHz -ή και τα δύο μαζί την ίδια στιγμή.
 • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την εξάλειψη οικιακών εντόμων, μούχλας και παρασίτων. Κυττάξτε στο εγχειρίδιο του Spooky2 για λεπτομέρειες. Το Spooky2 Home Care Kit έχει σχεδιαστεί ειδικά για σπιτικά έντομα και τη μούχλα – είναι εδώ.
 • Μπορείτε να συνδέσετε ένα μηχάνημα Spooky Radionics και να το χρησιμοποιήσετε για να αποτυπώνει συχνότητεςστο νερό, χάπια ζάχαρης, ή κρύσταλλους. Την ίδια στιγμή, μπορείτε να προσθέσετε radionics rates μαζί με τις συχνότητες κάθε ευεργετικής ουσίας που θα τοποθετήσετε στην πινακίδα εισόδου. Ή απλά μπορείτε να εκπέμπετε όλη αυτή τη λεπτή ενέργεια άμεσα.
 • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα σύστημα ποδόλουτρου αποτοξίνωσης.

Η ομάδα Spooky συνεχώς αναπτύσσει νέους τρόπους για να θέσει αυτό το ισχυρό σύστημα σε  λειτουργία και υπάρχουν πολλά συναρπαστικά έργα σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα και να εγκαταστήσετε Spooky2 χωρίς να χρειαστεί να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή στον υπολογιστή σας. Το λογισμικό θα τρέχει σε λειτουργία δοκιμής και να συνεργαστεί με ένα σωρό εικονικών γεννητριών. Προφανώς, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πραγματικές γεννητριών συνδεδεμένες, δεν θα έχετε κανένα ευεργετικό αποτελέσμα, μόνο την εμπειρία του πώς δουλεύει το Spooky2.

Για να δείτε πώς το Spooky2 είναι απλό και εύκολο στη χρήση σας συνιστούμε να κατεβάσετε τον Οδηγό χρήσης Spooky2. Αυτό, μαζί με το λογισμικό, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από εδώ. Επιλέξτε το Spooky2 Starter Pack για να πάρετε το λογισμικό και τον οδηγό σε ένα συμπιεσμένο πακέτο.

Συνέχεια σε Εκπομπή…