Τρόπος Επαφής

Όταν ο Δρ Royal Raymond Rife εφηύρε αυτήν την τεχνολογία, χρησιμοποίησε πομπό ραδιοφώνου ως μέσο εκπομπής, με μια συμβατική κεραία ραδιοφώνου.

Ωστόσο, σύντομα διαπίστωσε ότι είχε καλύτερα αποτελέσματα με τη χρήση ενός σωλήνα πλάσματος για την μετάδοση συχνοτήτων. Στα επόμενα χρόνια, ο ίδιος έκανε σχέδια για την πρόσθεση ηλεκτρικής ενέργειας DC ως μέσο μετάδοσης, μέσω φορητών ηλεκτροδίων, επειδή ο τρόπος αυτός δεν δημιουργούσε παρεμβολέςστην λειτουργία των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, αυτό δεν έγινε ποτέ, διότι η ιατροφαρμακευτική λαίλαπα η οποία ανήλθε για να εξαφανίσει τα πάντα, αχρηστέυοντας συστηματικά τις ανακαλύψεις του, την επιχείρησή του, και τη φήμη του ως επιστήμονα.

Ευτυχώς, οι αρχές πίσω από αυτή τη λειτουργία εκπομπής – που ονομάζεται “επαφή” ή τη λειτουργία “pad (μαξιλάρι)” – επέζησε.

Σήμερα, οι πιο πολλοί ερευνητές Rife χρησιμοποιούν τη λειτουργία επαφής περισσότερο από κάθε άλλο είδος.

Και δικαιολογημένα, γιατί αυτό είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος για την εισαγωγή συχνοτήτων στο σώμα και τη γρήγορη λειτουργία τους. Ωστόσο, μερικοί επικρίνουν τη λειτουργία επαφής, υποστηρίζοντας ότι το «φαινόμενο του δέρματος” εμποδίζει τη διείσδυση του ρεύματος αρκετά βαθιά μέσα στο σώμα.

Αυτό βασίζεται κυρίως σε μια παρανόηση του τι είναι στην πραγματικότητα η “επίδραση του δέρματος”.

Κύλινδροι χεριών του SpookyΚύλινδροι χεριών του Spooky

Στα ηλεκτρονικά, η εξωτερική επιφάνεια κάθε ηλεκτρικού αγωγού, όπως ένα σύρμα, ονομάζεται “δέρμα”. Το πραγματικό “επιδερμικό φαινόμενο” αναφέρεται στην τάση του AC (εναλλασσόμενο ρεύμα) να ρέει κοντά στην εξωτερική επιφάνεια. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα του ρεύματος, τόσο πιο εμφανές γίνεται το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι αυξάνει την αντίσταση του αγωγού, καθιστώντας το νλιγότερο αποδοτικό.

Παρά το γεγονός ότι το ανθρώπινο δέρμα παρουσιάζει αντίσταση στη ροή ηλεκτρικού ρεύματος, ο όρος «επιδερμικό φαινόμενο» δεν αναφερόταν στηζωντανή σάρκα, αλλά στα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση ηλεκτρικού ρεύματος.

Ωστόσο, το «επιδερμικό φαινόμενο»δενείναι παρόν, στον ίδιο βαθμό, όταν μεταδίδουμε ηλεκτρική ενέργεια DC – η οποία είναι αυτή που χρησιμοποιούν όλες οι συσκευές Rife.

Με αρκετή ηλεκτρική ενέργεια, μία καλά σχεδιασμένη συσκευή Rife μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια DC αρκετά βαθιά μέσα στο σώμα ώστε να φθάσει σε όλα τα όργανά του. Διαμάχη παραμένει, ωστόσο, για το αν αυτή η ενέργεια μπορεί να φθάσει τις εσωτερικές επιφάνειες των κοίλων οργάνων. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται ρεύμα DC να κάνει αυτό διότι η ενέργεια ήχου που έχει κωδικοποιηθεί μέσα σ’ αυτό, μόλις χτυπήσει την εξωτερική επιφάνεια ενός οργάνου, θα μεταδοθεί από κύτταρο σε κύτταρο και με τη μεσοκυττάρια αγωγιμότητα σε ολόκληρο όργανο.

Άλλοι προτιμούν να βασίζονται σε μια διαφορετική τεχνική που ονομάζεται ζάπινγκ πλάκας, που εφευρέθηκε από τη Δρ Hulda Clark. Δεδομένου ότι πρόκειται για την αγορά μιάς αρκετά ακριβής συσκευής, δεν θα πούμε περισσότερα εδώ. Και ειλικρινά, δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό είναι κάτι το απαραίτητο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η λειτουργία επαφής με τη χρήση ενός σωστά σχεδιασμένου συστήματος Rife, λειτουργεί πολύ καλά.Αν όμως προτιμάτε την προσέγγιση “ζώνη και τιράντες”, μπορείτε πάντα να πειραματιστήτε σε κοίλα όργανα χρησιμοποιώντας την απομακρυσμένη λειτουργία ή το σωλήνα πλάσματος, καθώς και τα δύο διεισδύουν βαθιά σ’ ολόκληρο το σώμα.

Τέλος, το Spooky2 έχει έναν άλλο άσσο στο μανίκι του. Το πλάσμα διεισδύει βαθιά μέσα στο σώμα, επειδή χρησιμοποιεί έναν φορέα ραδιοκύματος, συνήθως 3.1MHz ή 3.3MHz. Το Spooky2 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πολύ καλύτερο είδος φορέα – ένα δυναμικό φορέα που σχετίζεται με τις αρμονικές των συχνοτήτων ήχου και έτσι προσθέτει θεραπευτική αξία, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με λειτουργία Επαφής.

Η χρήση του Spookyσε λειτουργία Επαφής είναι πολύ απλή.

Κάθε γεννήτρια έρχεται με ένα καλώδιο που έχει βύσμα BNC στο ένα άκρο (το οποίο συνδέεται στη γεννήτρια) και στο άλλο άκρο δύο κροκοδειλάκια με χρωματική κωδικοποίηση. Εάν αγοράσετε ένα σετ Κύλινδρων χεριών από χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείτε απλά να εισάγετε κάθε κλιπ στο τέλος του κάθε σωλήνα.

Αν ήδη έχετε δικά σας ηλεκτρόδια με βύσματα μπανάνα, μπορείτε να αγοράσετε έναν προσαρμογέα BNC (όπως τον παρακάτω) για μερικά δολάρια. Αυτός θα δέχεται βύσματα μπανάνα σε εγκάρσιες πρίζες, ή ένα γυμνό σύρμα στερεωμένο με βίδα.

Προσαρμογέας BNCΠροσαρμογέας BNC

Μπορείτε να βρείτε αυτόν τον προσαρμογέα τοπικά σε ένα καλό κατάστημα ηλεκτρονικών, ή μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας εδώ.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Επαφής για σοβαρό πειραματισμό, η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τη νεότερη Spooky2-5M γεννήτρια. Αυτή προσφέρει μια πολύ αξιοσέβαστη έξοδο έως και 20 βολτ DC, κορυφή σε κορυφή. Συγκριτικά, η UDB1108S βγάζει μόνο 5 βολτ. Έτσι, θα χρειαστείτε έναν εξωτερικό ενισχυτή για σοβαρή δουλειά Επαφής. Εκτός αυτού, η υποστήριξη για το μοντέλο UDB έχει εγκαταλειφθεί από 3 Αυγούστου του 2016 και μετά.

Σε περίπτωση πουσκεφτήτεότι τα 20 βολτ του Spooky2-5M χρειάζονται ενισχυτή, ξανασκεφτείτε το. Η ενίσχυση κυματομορφής του Spooky2 είναι μοναδική – μια άλλη παγκόσμια πρωτιά –και κάνει εντελώς μη αναγκαία την ενίσχυση στη λειτουργία Επαφής. Αλλά αν επιμένετε στην ωμή δύναμη, απλά προσθέστε ένα Spooky Boost 2.0 για $ 15 και μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο εξόδους και να τετραπλασιάσετε τη δύναμη της λειτουργίας Επαφής.

Συνέχεια στην Απομακρυσμένη λειτουργία…