Τρόπος με Πλάσμα

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι να ανακοινώσουμε την έναρξη του Spooky Central, τη ναυαρχίδα των συσκευών Rife και το κεντρικό κομμάτι του Συστήματος Spooky2.

Αναπτύχθηκε με μυστικότητα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών.Αυτό το εκπληκτικό μηχάνημα τα έχει όλα – σούπερ πλάσμα, παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία (PEMF), υπέρηχοι, και επαυξημένη Λειτουργία Επαφής.

Από τ’ αριστερά: Κύλινδροι χεριών, γεννήτρια Spooky2-5M, σωλήνας πλάσματος, Spooky Central, πηνίο PEMF, TENS pads, μορφοτροπέας υπερήχων.Από τ’ αριστερά: Κύλινδροι χεριών, γεννήτρια Spooky2-5M, σωλήνας πλάσματος, Spooky Central, πηνίο PEMF, TENS pads, μορφοτροπέας υπερήχων.

Το PEMF παρέχει ισχυρά μαγνητικά πεδία στους εκατό παλμούς ανά δευτερόλεπτο, παρέχοντας μία αιχμή ενέργειας 29-volt στο τέλος κάθε παλμού. Τα πεδία είναι σφαιρικά και εκτείνονται 15 ακατοστά από το πηνίο, καθιστώντας το ιδανικό για προβλήματα των οποίων οι θέσεις είναι γνωστές. Το PEMF έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται μαζί με το πλάσμα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς μια γεννήτρια συνδεδεμένη. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε άτομα που έχουν βηματοδότη.

Το εξάρτημα υπερήχων προσφέρει δύο ταχύτητες. “Αργή” διαιρεί τις συχνότητες με το 256, “Fast” διαιρείμε το 16. Και οι δύο αυτές διαιρέτες είναι οκταδικές και Fibonacci αρμονικές, που τις καθιστά ιδιαίτερα σημαντικές και ισχυρές. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άτομα με βηματοδότες. Επειδή ο ήχοςμεταδίδεται πιο αποτελεσματικά στο νερό, και το σώμα μας είναι περίπου 70% νερό, αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και ισχυρό τρόπος για να πλημμυρίσουμε ολόκληρο το σώμα μας με συχνότητες.

Ο τρόποςΕπαφήςσε αυτό το μηχάνημα είναι ένα πολύ διαφορετικό θέμα. Μοναδικά, είναι αληθινά ικανόστην αντιστρεπτή ηλεκτροδιάτρηση των κυττάρων. Αυτό ανοίγει τα κυτταρικά τοιχώματα του παθογόνου και του καρκίνου πολλές φορές το δευτερόλεπτο χρησιμοποιώντας αιχμές 320-volt, όπου η “τρύπα” κάθε αιχμήςισχύει για μισό εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου, επιτρέπονταςστις συχνότητες πλάσματος να έχουν απευθείας πρόσβαση και καταστροφή τουπεριεχομένου των κυττάρων.

Ωστόσο, λόγω της μαγνητικής συνιστώσας του συνοδεύοντος DC σύματος, αυτή η λειτουργία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα με βηματοδότες.

Ομως, αυτό που μας κάνει να είμαστε πιο περήφανοι είναι η έκδοση του Spooky Central. Είναι η μόνη συσκευή, απ’ ότι γνωρίζουμε, που μπορεί να μεταδώσει συχνότητες έως 3,500,000Hz (3.5MHz) χωρίς να χρειάζεται καμία σπάταλη και δυνητικά επιβλαβής συχνότητα ως φορέας.

Όλες αυτές οι δυνατότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ή ανεξάρτητα.

Κάθε εξάρτημα που μπαίνει στην κατασκευή του Spooky Central – συμπεριλαμβανομένου και του ανθεκτικού κιβωτίου και καλωδιώσεων – είναι από άριστα υλικά στρατιωτικής ποιότητας. Αυτό κάνει τη συσκευή κατ ‘εξοχήν κατάλληλη για χρήση κλινικών και ερευνητικών εργαστηρίων, καθώς και για την καθημερινή χρήση στο σπίτι.

Η τιμή είναι $ 1.520. Ο σωλήνας Spooky Plasma είναι διαθέσιμος ξεχωριστά και κοστίζει $ 205.

Το Spooky Phanotron (που απεικονίζεται παρακάτω) είναι ο σωλήνας πλάσματος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Δρ Rife στις 100% επιτυχείς κλινικές δοκιμές του κατά του καρκίνου. Τιμολογείται ξεχωριστά στα $ 300.

Σωλήνας Spooky Phanotron PlasmaΣωλήνας Spooky Phanotron Plasma

Παρακαλώ σημειώστε ότι μια γεννήτρια Spooky2-5M συχνοτήτων απαιτείται για την παροχή συχνοτήτων. Υπάρχουν δύο Spooky Central διαθέσιμα πακέτα – το Essential Kit έρχεται με δύο γεννήτριες και τα περισσότερα από τα εξαρτήματα, ενώ η Advanced Kit έρχεται με τέσσερις γεννήτριες συν τα εξαρτήματα. Μια γεννήτρια χρησιμοποιείται για να οδηγήσει το Spooky Central, ενώ οι άλλες χρησιμοποιούνται για ασταμάτητη λειρουργία Remote (απομακρυσμένη), υποστήριξη, κ.λπ.

Αγορά Spooky Central Essential Kit μεσωλήνα Phanotron
Αγορά Spooky Central Advanced Kit μεσωλήνα Phanotron
Αγορά Spooky Central Essential Kit μεσωλήνα Plasma
Αγορά Spooky Central Advanced Kit μεσωλήνα Plasma

Αγορά Spooky Central
Αγορά σωλήνα Phanotron

Αγορά σωλήνα Spooky Plasma

Κατέβασμα Οδηγού χρήσης Spooky Central

Συνέχεια Στο Τρόπος Contact…