Απομακρυσμένη Λειτουργία

Τον Μάρτιο του 2011, o έμπειρος χρήστης και πειραματιστής Johann Stegmann κατάφερε κάτι που άλλαξε την πορεία της ζωής του εντελώς.

Ένας φίλος του είχε μόλις αγοράσει μια συσκευή Rife. Ο φίλος αυτός του Johann έκανε τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι το DNA που περιέχεται στα νύχια ή τα μαλλιά θα μπορούσε να μεταδώσει την ενέργεια των συχνοτήτων απευθείας στον ιδιοκτήτη του εν λόγω DNA, απλά με την τοποθέτηση των δειγμάτων μεταξύ των ηλεκτροδίων του μηχανήματος. Χωρίς να χρειάζονται καλώδια ή φυσική επαφή.

Ο Johann ήταν επιφυλακτικός. Έτσι, ο ίδιος και ο φίλος του έκαναν δοκιμή στην κόρη του Johann, την Τάνια, η οποία είναι ευαίσθητη στην ενέργεια. Προς έκπληξή τους, λειτούργησε τέλεια.

Έτσι, κύτταξε για μια εξήγηση. Και βρήκε ότι το φαινόμενο αυτό ήταν πραγματικά ασφαλές επιστημονικό δεδομένο.

Ο Albert Einstein την αποκάλεσε “τρομακτική δράση από απόσταση». Η σύγχρονη φυσική την αποκαλεί «κβαντική διεμπλοκή». Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι εάν οποιοδήποτε μέρος ενός ενιαίου συστήματος αφαιρείται από το εν λόγω σύστημα και μεταφερθεί σε διαφορετική θέση, οποιαδήποτε ενέργεια εκτελεσθεί σ’ αυτό, θα πραγματοποιηθεί ακαριαία και στο μητρικό σύστημα, και αντιστρόφως.

Τα νύχια σας είναι μέρος ενός ενιαίου συστήματος – αυτό το σύστημαείστε εσείς. Έτσι, όταν η ενέργεια μιας συχνότητας μεταδίδεται στα νύχια σας, τα αποτελέσματά της θα διαβιβαστούν επίσης σε σας – και μόνο σ’ εσάς, λόγω του μοναδικού αναγνωριστικού που είναι παρόν σε κάθε κύτταρο του σώματός σας. Το DNA σας.

Ο πομπός scalar DNA Spooky Biomagnetic North v1.1Ο πομπός scalar DNA Spooky Biomagnetic North v1.1

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 18 μηνών, ο Johann συνέχισε να πειραματίζεται καιανακάλυψε έναν τρόπονα παρακολουθεί και να ελέγχει τα αποτελέσματα των συχνοτήτων εξ αποστάσεως. Σε κάθε περίπτωση, τα πειράματά του λειτούργησαν τέλεια.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ο Johann ανακάλυψε ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την αγορά δικής τους συσκευής Rife. Έτσι άρχισε να αναζητεί εναλλακτικές συσκευές. Ένωσε τις δυνάμεις του με τον τεχνικό σχεδιαστή Hank Gigandet και μαζί δοκίμασαν πολλές τέτοιες συσκευές. Ανακάλυψαν επίσης ότι η ενέργεια που μεταδίδεται από πολλές από αυτές ήταν σκληρή, δυσάρεστη και μη αποτελεσματική.

Βρήκαν επίσης κάποια που μπορούσε να εκπέμπει μαλακή, ευχάριστη ενέργεια που όχι μόνο έκανε τα υποκείμενα του πειράματος να αισθάνονται καλά, αλλά λειτούργησε εξίσου καλά όπως και οι καλύτερες συσκευές Rife του εμπορείου.

Τελικά κατέληξαν στη γεννήτρια συχνοτήτων UDB1108S DDS. Είναι αρκετά φθηνή, αλλά το λογισμικό της ήταν γραμμένο στην κινέζικη γλώσσα που δεν ήταν στην ουσία κατάλληλο για την εξειδικευμένη εργασία Rife. Έτσι, ο Johann και ο Χανκ παρήγγειλαν το δικό τους λογισμικό – RideUSB – που θα μπορούσε να κάνει ό, τι ήθελαν.

Είχε όμως έναν περιορισμό – μπορούσε να τρέξει μόνο μία γεννήτρια ανά υπολογιστή.

Ο μηχανικός και προγραμματιστής λογισμικού John White παρακολουθούσε αυτές τις εξελίξεις με αυξανόμενο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Μετά από συζητήσεις με τον Johann και τον Χανκ, συμφώνησαν να καθίσει ο John και να γράψει ένα νέο πακέτο λογισμικού που όχι μόνο θα αναβάθμιζε τη λειτουργικότητα του RideUSB, αλλά που θα είχε επίσης και τη δυνατότητα να διοικεί έως και 95 γεννήτριες συχνοτήτων από ένα μόνο υπολογιστή.

Αυτό το λογισμικό ήταν το αρχικό Spooky. Σχεδιασμένο κυρίως ως ένα απομακρυσμένης λειτουργίας σύστημα Rife, που θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια απλή συσκευή επαφής ήπλάσματος όταν συνδυάζεται με έναν ενισχυτή.

Λοιπόν, τι ακριβώς ακριβώς είναιη απομακρυσμένη λειτουργία; Επειδή το DNA έχει δύο ελικοειδή σκέλη τυλιγμένα το ένα γύρω στο άλλο, λειτουργεί ως κεραία και είναι ικανό να εκπέμπει και να λαμβάνει πληροφορίες κωδικοποιημένες σε σήματα ενέργειας μέσω μη τοπικούχώρου. Το Spooky στέλνει ενέργεια ακουστικής συχνότητας στο νύχι που λαμβάνεται από το DNA που περιέχεικαι αναμεταδίδεται στιγμιαία μέσω μη τοπικούχώρου στο μητρικό DNA –σ’ εσάς.

Το Spooky2 παίρνει τη συσκευή Rife στο επόμενο επίπεδο.

Με την γεννήτρια Spooky2-5M, μπορείτε να μεγαλώσετε ριζικά τις δυνατότητες επαφής και πλάσματος.

Η απομακρυσμένη λειτουργία είναι αυτή που κάνει το Spooky2 πραγματικά να λάμπει. Επειδή με την εισαγωγή του Spooky Remote, έχουμε προσθέσει την τεράστια δύναμη των βαθμωτών (scalar) κυμάτων στην εξίσωση.

Τα κύματα scalar είναι τόσο ισχυρά, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του καιρού, να καταστρέψουν ολόκληρες πόλεις, ή ακόμη και να προκαλέσουν σεισμούς και τσουνάμι. Ευτυχώς, μπορούν επίσης να τεθούν και σε πιο εποικοδομητική χρήση.

Με το Spooky Remote, το κύμα scalar σχηματίζει”φυσαλίδες” εκεί που είναι το DNA. Τα κύματα είναι δύσκολο να μετρηθούν με ορθόδοξο τρόπο και ενεργούν ως υπερτροφοδότηςσήματος τόσο για την ενέργεια ακουστικήςσυχνότητας όσο και για τις δυνατότητες μετάδοσης του DNA. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι το σήμα που φτάνει το σώμα είναι πιό καθαρό και πιο ισχυρό από ό, τι αν το DNA χρησιμοποιείται μόνο του.

Στην πραγματικότητα, αυτό όχι μόνο φέρνει την Απομακρυσμένη λειτουργία πολύ πιο κοντά στην λειτουργία Επαφής ή Πλάσματος, αλλά επίσης μειώνει τον αριθμό του πόσες φορές πρέπει να τρέξει ένα πρόγραμμα και τον χρόνο που χρειάζεται για να τρέξει.

Ο μη τοπικός χώρος έχει αναφερθεί ως «σκοτεινή» ενέργεια (σκοτεινή επειδή βρίσκεται εκτός του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και έτσι δεν μπορεί να παρατηρηθεί ή να μετρηθεί).

Ο Nikola Tesla την αποκάλεσε «το μυαλό του Θεού.” Ο πρώτος άνθρωπος που απέδειξε την ύπαρξή του σε πειράματα χρησιμοποιώντας ανθρώπινα κύτταρα αίματος και φυτών ήταν ο Cleve Backster, ένας ειδικός πολυγράφου στη CIA.

Μπορείτε να διαβάσετε μια δισέλιδη συνέντευξη μαζί του εδώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε τέσσερα αρχεία PDF με έγγραφα και άρθρα για αυτήν την έρευνά, διαθέσιμα σε αυτήν τη σελίδαυπό τον τίτλο “Διάφορα άρθρα»:

Συνέχεια στο αγορά Spooky2-5M…